Cats and acrobats (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

12

Cats and acrobats

Forrige søndag dro jeg, Elias, bestevennen til Elias og faren hans ned til Tøyen på sirkus. Det vil si at så fort jeg fikk høre at de skulle dit sa jeg at jeg også skulle være med. Du kan si jeg liker å dra på sirkus. Jeg ha ralltid synes det er så morsomt å se på alle tingene de får til å gjøre, både med mennesker å dyr. (Ja, også med dyr, men jeg holder meg helt utenfor 'sirkus uten dyr' diskusjonen.) Favoritten har vel alltid vært trapesen, med grasiøse menn og kvinner som gjør akrobatikk i lufta. Og jeg har alltid synes at klovnen er det kjedeligste med hele showet. Haha, jeg var vel et litt spesielt barn. Men hver gang kloven kom ut i manesjen sukket jeg og kjedet meg mens jeg ventet på neste nummer. Det ironiske er vel at nå som jeg er eldre synes jeg faktisk at det er litt gøy.

Den mest imponerende delen av showet må vel ha vært kattene. Du kan si jeg var litt skeptisk før det begynte, katter er jo ikke akkurat de dyrene det er lettest å dressere (det er sånn man bøyer dressur, ikke sant?). Men det var helt utrolig hva de faktisk fikk til. Det var tydelig at kattene kunne hele showet utenat; de visste akkurat når de skulle gå til et nytt sted, når de skulle inn i buret sitt, når de skulle sette seg på siden og når de skulle gjøre et triks.

De hadde også med en tryllekunstner (eller illusjonist for dere som liker å se realistisk på ting) som gjorde litt forskjellige 'nå kutter jeg opp assistenten min, men se! Hun er ikke skadet i det hele tatt!' triks.

I pausen fikk vi lov til å gå bak teltet og se på de forskjellige dyrene. Ikke sånn superinteressant, men gøy likevel. Og så fikk jeg jo et par fine bilder da. 

Etter pausen startet akrobatikk numrene av med et trampolineshow hvor to brødre gjorde litt forskjellige greier på en turntrampoline. Selvtilliten min var vel ikke helt på topp når det kommer til å turne på trampoline etter å ha sett på dem. Tror kanskje jeg må øve litt mer.

Trapes, yey! Og til slutt litt breakdance før showet var over.

Jeg vil ikke is det var det beste sirkuset jeg har vært på, men med tanke på at de jeg husker som de beste er fra da jeg var ganske liten, kan det faktisk være at det er det beste jeg har vært på. Jeg har en følelse av at den lille og uerfarne hjernen min oppfattet tingene som litt større og mer spektakulære da jeg var liten. Men uansett om det er det beste eller dårligste sirkuset jeg har vært på så var det i hvert fall gøy!

Liker du å dra på sirkus? Hva likte du best med sirkus når du var liten?

 

 

 

 

 

 

 

#sirkus #cirkus #cirkusarnardo #sirkusarnardo #tryllekunst #illusjonist #trapes #turntrampoline #katteshow #breakdance #barndomsminner • 28.04.2014 kl.11:01
  Jeg støtter ikke sirkus, men skal ikke si noe mer på det! Skjønner at du syns det er morsomt å se på, og fine bilder du har tatt :) Ha en super dag!
  30.04.2014 kl.17:14
  Har vært på sirkus en gang, kan ikke huske om jeg likte det. Nå syns jeg det er trist at dyrene må ha det sånn.

  - Yara
  06.05.2014 kl.20:25
  Herlig og fine bilder :)
  09.05.2014 kl.21:42
  Åå for en fin blogg du har!

  /jeg har nettopp startet å blogge igjen, hadde blitt glaad om du hadde tatt en tur innom bloggen min og lagt igjen en kommentar! xx
  11.05.2014 kl.14:23
  Så kule bilder :) Jeg var glad i sirkus før, men er ikke like begeistret nå lenger. Tenker så mye på baktankene med sirkus, men jeg skjønner at det er morsomt å se :)
  11.05.2014 kl.20:38
  Så fine bilder! ha en fin kveld:)
  20.05.2014 kl.15:30
  bndiicte: Tusen takk, ha enf in kveld du og! :)
  20.05.2014 kl.15:32
  Astrid: Takk :) Ja, det er selvfølgelig mange gode grunner til å holde seg unna sirkus og ikke støtte det, men jeg synes likevel at det kan være greit å gå en gang i blant. Selv om de bruker dyr, er det jo mennesker som livnærer seg på dette. Det er jo faktisk en grunn til at dyrene er med, fordi de tiltrekker publikum, akkurat som de frastøter publikum.
  20.05.2014 kl.15:32
  J U N E O L S E N: Tusen takk, det skal jeg selvfølgelig gjøre! :)
  20.05.2014 kl.15:39
  Fredrik Andersen: Takk :)
  20.05.2014 kl.15:40
  RisRosOgKlaging: Sirkus varierer veldig fra gang til gang, og det varierer også hvordan dyrene blir behandlet. Av det jeg så virket det som om disse dyrene ble behandlet ganske bra, men jeg vet jo selvfølgelig ikke. :)
  20.05.2014 kl.15:41
  odarenate: Det skjønner jeg veldig godt, og takk :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde