Relax (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Relax

Heihei!

I går startet dagen så tidlig som klokka åtte her i heimen. Da kom pappa inn til meg, som veldig gjerne bare ville sove videre, og ba meg om å stå opp. Og tro meg, hvis det ikke hadde vært for at det var mammas bursdag hadde jeg bare blitt i senga. Men bursdag var det, så da var det bare å komme seg opp. Vi sang bursdagssang for mamma og vekket henne med både kake og pakker på senga. Av Elias fikk hun en boks med forskjellige sjokoladegreier fra Dropsen på Storo senteret. Sjokoladeplate hvor det sto "Happy Birthday!" på, to sjokoladekyllinger og masse annet som jeg ikke engang husker hva var. Av pappa fikk hun en tunika vi kjøpte til henne fra Indiska. Og av meg fikk hun to filmer i tillegg til et spa-sett fra The Body Shop. Så på torsdag blir pappa og Elias kastet ut mens jeg og mamma skal ha spa-kveld. 

I tolvtiden satt vi oss i bilen og kjørte til Strømstad. En liten tur i godtebutikken og et par hundre kroner senere sjekket vi inn på spa-hotellet i Strømstad. (Merker at jeg har skrevet spa en del ganger i dette innlegget?) Vi fikk et kjempefint rom med terrasse ut mot havet, et fint bad og en egen kjøkkenkrok.Etter at vi var vel installerte på rommet og hadde fått i oss litt lunsj nede i restauranten, tok vi på oss badekåpene og slippersene over badetøyet og gikk ned i bassenget. Det var jempedeilig med tre forskjellige boblebad å velge mellom, fotbad, avslapningsbad og minst fem forskjellige badstuer. Vi kan vel si at det var to ganske greie timer. Det er rart hvordan du etter to timer med avslapping og varmt vann bare er enda mer sliten enn du var tidligere. La oss bare si det ble en tidlig kveld.

Etter at vi hadde sjekket ut i dag tidlig satte vi bagene i bilen og gikk oss en liten tur rundt øya ved siden av hotellet. På vei hjem ble det en kjapp tur innom Nordbysenteret og lunsj på? *trommevirvel* McDonald's! Haha, vi har klasse.
Akkurat nå sitter jeg her i senga mi med pc-en på fanget, dyna godt rundt meg, en stor godtepose rett ved siden av meg og en kopp te. Føler meg som tidenes lateste menneske, men jeg må si det er ganske deilig. 

 

Uansett, gratulerer så utrolig mye til mamma som hadde bursdag i går og til min kjære venninne Eline som har bursdag i morgen! Kjempeglad i dere begge to! 😚

 

 

 

#spa #bursdag #gratulerermeddagenmamma #spahotell #spakveld #skogstur #blomst #svane #hav  • 16.04.2014 kl.13:32
  Så fine bilder :D Så herlig ut!
  Sunniva
  17.04.2014 kl.16:02
  Kjempe fine bilder! Er veldig misunnelig, spa hørtes deilig ut.
  18.04.2014 kl.19:21
  Sunniva: Takk, det var det! haha :)
  18.04.2014 kl.19:22
  Karoe: Takk, det var utrolig deilig!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta