Månedens blogg - Februar 2014 (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Månedens blogg - Februar 2014

//Bildet er lenket til den tilhørende bloggen//

 

Nå er vi allerede godt inne i det nye året, og det er på tid emed en ny ukens blogg. Siden jeg ikke har vært helt til stede de siste ukene kommer dette innlegget litt mer midt i måndten enn det egentlig burde, men sånn får det bare bli.

Å velge månedens blogg denne måneden var utrolig gøy. Det var så mange fine blogger som hadde meldt seg på, men dessverre er det bare en som kan vinne hver gang. Noen ganger tenker jeg at hele denne greia her er litt utrettferdig, for det slltid flere blogger som hadde fortjent å vinne, men da er det jo greit at man bare kan prve seg for neste måndte hvis man ikke vant!

Så denne månedens blogg er:

Lotta Salbuvik Jessen er månedens blogger! Hune r en 16 år gammel jente fra Moss som blogger om livet sitt, både oppturer og nedturer. Hun tar utrolig mange flotte bilder og skriver mange interressante innlegg. Hun interresserer seg i mote og har mange inspirerende outfit-bilder og moteinnlegg.

Første gang jeg var innom bloggen til Lotta var vel tidligere i høst, og jeg blir like positivt overrasket hver gang jeg stikker innom.

Hun har også en salgsblogg som du kan finne HER.

 

Har du lyst til å bli mars' blogger?

 • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
 • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
 • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
 • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.

 

Har du vært innom bloggen til Lotta før? Vil du bli månedens blogger neste gang?

 

 

 

#månedensblogg #måndtensblogg #ukensblogg #konkurranse • 16.03.2014 kl.17:06
  Gratulerer masse til henne! Ha en fin dag videre :)
  18.03.2014 kl.21:10
  odarenate: Takk, du og! :)
  24.03.2014 kl.17:37
  Gratulerer til Lotta, hun er flink :)

  Jeg er med :D
  05.04.2014 kl.18:34
  fin blogg!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta