The reasons for my absence (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

2

The reasons for my absence

19 dager, 18 timer og 20 minutter. Så lenge er det siden mitt forrige innlegg. Og hvordan føles det? Forferdelig, herlig, kjedelig, feil men likevel riktig. Det var så utrolig deilig å bare kunne ta en pause en liten stund, slippe å tenke på hva jeg skal blogge om i dag og hvilke bilder jeg er nødt til å ta. Men det har også vært litt kjipt. Jeg har selvfølgelig hatt utrolig dårlig samvittighet, både ovenfor dere og for meg selv, men jeg har også savnet det veldig. Jeg har lenge lurt litt på om jeg rett og slett bare skal slutte å blogge, men etter å ha prøvd det nå i mindre enn tre uker har jeg funnet ut at jeg faktisk ikke har lyst til å slutte. Det er så koselig å lese alle de fine kommentarene deres og se lesertallene hver dag. Og tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min mens jeg har vært borte! Jeg har sjekket innom blogg.no et par ganger i løpet av de siste ukene, og det er så utrolig koselig at folk fortsatt tar turen innom for å se om jeg har skrevet noe nytt!

Det er flere grunner til at jeg ikke har skrevet noe de siste ukene. Latskap, skolearbeid, og... glee. Haha, hvis du vil fortsette å ha et liv, aldri start å se den serien! Jeg tror jeg så sesong fire på mindre enn tre dager. Jeg har seriøst låst meg inne på rommet mitt i flere timer med bare litt mat og en apple-tv. Ikke bra. Og selv om jeg er ferdig med alle episodene for lengst greier jeg liksom ikke å stoppe. Jeg var jo selvfølgelig så dum at jeg lot meg selv bli en klainer. Og hva er en klainer? En som har bestemt seg for å stenge seg ute fra verden og bruke all sin energi og tid på det fantastisk paret Kurt og Blaine, en som har hele mobilen sin fylt opp med bilder av Blaine og Kurt og bruker timer på å lese fan-fics om dem hver dag. (The Sidhe er forresten veldig bra, hvis du trenger noe å lese på!) Og av en eller annen grunn greier jeg bare ikke å bli lei av det heller!

Så ja, glee er en stor grunn til at jeg ikke har vært så aktiv i det siste, men jeg har også hatt masse skolearbeid og mye annet å gjøre. Og jeg skulle gjerne lovet dere minst ett innlegg hver dag den kommende uka (for jeg har faktisk veldig masse å skrive om nå!), men denne uka har en tendens til å bli årets travleste, så det skjer nok ikke. Om litt mer enn to timer skal jeg nemlig være nede i kirka her på Bøler for å ha generalprøve og teknisk prøve med teateret. På mandag har vi premiere og da er det forestillinger hver dag frem til lørdagen. Jeg har tenkt til å forhåndsskrive et par innlegg, men det blir nok ikke så veldig mye mer enn det.

Men som sagt så har jeg faktisk ganske mye å skrive om. Jeg har hatt hauger av idéer til innlegg disse tre ukene, men hver gang jeg har prøvd å skrive dem har det bare ikke funket. Så jeg har gitt opp og tenkt at det sikkert kommer en annen dag. Og med tanke på dette lange innlegget tror jeg det endelig har løsnet.

Så jeg håper dere fortsetter å komme innom bloggen min selv om den kanskje ikke alltid er så aktiv som jeg skulle ønske! Men jeg har idéer til flere innlegg, et par videoer og selvfølgelig månedens blogg, så det kommer nok i løpet av de neste ukene!

Hva er det du liker best ved bloggen min? Hva vil du at jeg skal gjøre mer/mindre av her på bloggen?

 

 

 

 

 

#pause #imback #glee #klaine #teater • 15.03.2014 kl.17:16
  Det er herlig å ta litt pause en gang i blandt, men kjenner jeg får litt dårlig samvittighet samtidig!
  18.03.2014 kl.21:11
  Camilla Larsen: Ja, nettop! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta