Teaterdag (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

5

Teaterdag

Heihei!

Akkurat nå sitter jeg nede i kirka og ser på barnegruppa øve. Jeg måtte være med på øvningen deres, fordi jeg skulle filme, så da har jeg sittet her i to timer da! Men både almanakken med Sudoku og pc-en har vært med ned, så jeg har hatt nok å gjøre. Jeg har endelig tatt meg tid til å lage noen headere, så dere som venter på det; sjekk innboksene deres!Øvelsen vår starter om et kvarter da, så da får jeg endelig kommet meg opp fra den benken her og faktisk gjort noe. Det begynner virkleig å nærme seg premiære nå, så disse øvelsene er av de morsomste. Det er nå vi finpusser hver scene, går i gjennom hele stykket, og best av alt, prøver kostymer!

I morgen er første dag av UBM, ungdommens bystyremøte, så det kommer jeg til å bruke morgendagen på. Og når jeg kommer hjem håper jeg egentlig at jeg skal gjøre noe spesielt mer den dagen, for jeg har hauger av skolearbeid denne uka også.

Hva har du gjort i dag? Har du noen bloggidéer? Det er alltid gøy med nye idéer til hva man kan skrive om! :)

 

 

 

 

#teater #øvelse #teaterøvelse • 03.02.2014 kl.18:55
  - Hverdags innlegg

  - Outift

  - Musikk tips

  - Tips/anbefaling

  - Innkjøp

  - Video

  - Ønskeliste

  - Inspirasjons innlegg/Bilder

  - Dagen min i bilder

  - Viste du at jeg...

  - Mat

  - Oppskrifter

  - Intriør
  03.02.2014 kl.18:58
  Kan du sjekke mailen din! <3
  03.02.2014 kl.19:03
  R0sey: Det har jeg gjort :)
  03.02.2014 kl.19:04
  R0sey: Takkf or gode tips! :D
  03.02.2014 kl.19:36
  har vært på trening, så nå er jeg helt utslitt..  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde