e.l.f. haul (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

16

e.l.f. haul

For noen dager siden satte jeg meg ned og bestilte noen produkter fra eyeslipsface.no. Vi har skoleball om noen uker, og i tilleg trengte jeg litt ny sminke, så da bestilt ejeg en god ting. Det jeg liker med e.l.f. er at produktene deres faktisk er veldig gode, selv om de også er superbillige. Jeg fikk faktisk alle disse åtte produktene til under tollgrensa. Det vil si at de kostet mindre en 200 kroner, og jeg trengte ikke å betale toll! De kom for bare et par dager siden, så jeg har ikke fått testet løsvippene og den lilla neglelakken enda, men alt det andre har jeg brukt flere ganger.


//Mineral Infused Face Primer -  Clear - 60kr//

Det første jeg måtte ha var en primer. Sminken sitter så mye finere og lengre på med en primer. E.l.f. har riktignok bare én ansiktsprimer, men den er veldig god! Jeg har lest omtaler hvor folk har ment at den faktisk er bedre enn den fra Samshbox! Jeg har egentlig aldri prævd Smashbox sin, så det kan jeg ikke si så mye om. Men jeg har prøvd Prime Time fra Glo Minerals. Og hvis jeg skal være ærlig så må  jeg nesten si at Prime Time er bedre. Den er mye mer "behagelig" å påføre, men ellers er det egentlig ikke så mye forskjell. Denne fra e.l.f. holder sminken utrolig godt og huden blir silkemyk. Etter at jeg tar av sminken på kvelden og vasker ansiktet er huden supermyk. Det er som om jeg har gått med en ansiktsmaske hele dagen!

Så selv om den kan virke litt utng akkurat når du tar den på, er det en kjempegod primer! Og spesilet til dne gode prisen og størrelsen! (Den er omtrent like stor som en vanlig foundation)


//Pressed Powder - Sand - 38kr//

Jeg trengte også virkelig et nytt pudder. Jeg synes ikke pudder er fult så viktig som foundation, men det gjør vikelig at sminken ser bedre ut. Den holder også mye lengre, og det er en ganske så stor fordel på ballkvelden.

Pudderet glir veldig fint på og er naturlig ut. Huden blir ikke cakey i det hele tatt, den ser bare myk ut. Fargene er litt mørke, men det blandes lett inn, så det har egentlig ikke noe å si. Og til sommeren så kommer det sikkert til å være alt for lyst til meg uannset.

Men det er et utrolig fint pudder som jeg virkelig ikke angrer på at jeg kjøpte!


//Clarifying Pressed Powder - Toffee - 15kr//

Dette er jo egentlig et pudder, men jeg valgte å kjøpe det i den mørkeste fargen og heller bruke det som et solpudder. Ut av navnet ser du jo at det er et clarifying puuder, altså et pudder som behandler huden din mens du har det på! Jeg har lest litt forskjellige ting når det kommer til akkurat det, men de fleste som har prøvd pudderet synes faktisk at de har fått finere hud av den! Om det bare er placeboeffekten vet jeg ikke, men det er jo likevel verdt et forsøk.

Men jeg har som sagt kjøpt det som et bronzingpowder, så da har ikke clarifying-delen så mye å si. Det er egentlig et ganske lite pudder, så det var derfor jeg valgte å bruke dette osm solpudder og det andre som et vanlig pudder. For jeg vet at jeg kommer til å bruke mer av det vanlige pudderet. Men selv om dette egentlig er et pudder funker det kjempebra som bronzingpowder! Det har en veldig mørk og fin farge, men det legger seg lett, så det ser ikke for mørkt ut. Det har en veldig fin farge som ser naturlig og solbrun ut, så resultatet blir utrolig fint.


//Natural Lash Kit - Black - 15kr//

Disse har jeg jo ikke prøvd enda, så jeg har egentlig ikke så veldig mye å si om dem. Jeg aner ikke hvor godt limet sitter, om de blir for lange eller om de er perfekte. Men de ser i hvert falll veldig fine og naturlige ut. Jeg tror ikke de vil bli for lange, men det vet jeg jo ikke enda. Men siden jeg skal bruke dem på ballet må jeg teste dem ut før det, så jeg kan vise dere senere hvordan de ser ut på. :)


//Last Chance Nail Polish - Fire Coral (rød) & Part Purple (lilla) - 25kr//

Jeg har jo heller ikke prøvd den lilla neglelakken, men jeg antar at den er omtrent det samme som den røde.

Det første jeg la merke til da jeg åpnet boksen til neglelakkene var at de var mye mørkere enn jeg hadde trodd. Den røde ser mye mer rosa og korall ut på nettsiden, mens den i virkleigheten er veldig rød-orange. Og den lilla er også mye mørkere. Det ble jeg egentlig litt skuffet over, for jeg syntes at den røde så veldig fin ut på nettsiden, så det var litt kjipt at fargen var så annerledes. Jeg synes på en måte at den blir litt glorete, så jeg er litt misfornøyd med den. Den lilla tror jeg ikke det har så mye å si med, men det er greit å tenke over når man skal kjøpe neglelakker fra dem.

Men bortsett fra fargen, er jeg veldig fornøyd! den har utrolig bra dekke, tørker fort og lukter faktisk ganske godt! Mange av neglelakkene jeg har fra før av må man ha flere lag av for å få et fint resultat. Men da jeg skulle prøve denne i går kveld bl jeg rett og slett overrasket! Fargen la seg tynt oppå neglen, men fargen dekket likvel helt. Den ble faktisk sterkere enn hvordan den er i flasken! Jeg hadde litt gjennomsiktig lakk under som var halvveis slitt vekk, men jeg fikk likevel ikke merker etter den. Det er så utrolig kjipt når du ser omrisset av gammel lakk under den nye. Det andre positive med den var at den tørket så utrolig fort. Jeg tror ikke det gikk mer enn fem minutter fra jeg la på den første nglen til alle var helt tørre.. Og da menere jeg helt tørre. Og den er også veldig sterk, så den har nesten ikke slitt av i det hele tatt. (Jeg har en tendens til å rive av neglalakk)

Men det jeg tror overrasket meg mest var lukten! Den lukter selvfølgelig neglelakk, men mye mildere enn andre neglelakker. Og i tilleg har den en veldig god tyggisaktig lukt. Hvis du har prøvd shampooen og balsamen fra Aussie skjønner du nok hva jeg mener.

Og som om ikke alt dette var nok så har den faktisk enda flere fordeler. Alle neglelakkene til e.l.f. er nemlig fri for både Toluene, Formaldehyde og Dibutyl Phthalate (DBP)! Men i stedet inneholder den Vitamin E. Så da slipper du giftige stoffer og får sterkere negler i gjengjeld.


//Eyelid Primer - Sheer - 15kr//

Med en øyenskyggeprimer vil øyensminken din virkelig tas til nye høyder. For det første gjør den at skyggene holder mye legner uten å stripe seg, men den gjør også alle fargene mye sterkere og tydligere. Hvis du har sett på bilder av øyne somer sminket med sterke farger og bare ønsket at du også kunne lage noe sånt, da er dette løsningen. Bortsett fra photoshop er en øyenskyggeprimer nøkkelen til superfine øyne med sterk og fargerik sminke.


//Liquid Eyeliner - Black - 15kr//

Til løsvippene trengte jeg også en flytende eyeliner. Det er alltid lurt å ha på det under vippene slik at du ikke ser skillet mellom de ekte og de flakse vippene. Jeg har en dipliner fra H&M fra før av, men jeg visste at denne var bedre. Nora kjøpte den for noen år siden, så jeg har prøvd den flere ganger hos henne. Kosten var riktignok litt annerledes da, men denne er minst like bra som den hun kjøpte.


Eyelid Primer og Liquid Eyeliner


Mineral Infused Face Primer, Pressed Powder og Clarifying Pressed Powder. Kosten er fra Makeup Mekka.

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med innkjøpet mitt fra e.l.f. Og jeg gleder emg sånn til å få brukt alt ordentlig på ballet.

Har du prøvd noen av produktene fra e.l.f.? Hva synes du om dem?

 

 

 

 

 

#e.l.f. #elf #eyelipsface #omtale #haul #innkjøp #sminke #makeup #pudder #primer #solpudder #neglelakk #eyelidprimer #øyenskyggeprimer #eyeliner #løsvipper #falskevipper #ball #ballsminke #sminketilball

 



 • 01.02.2014 kl.17:19
  Har aldri prøvd noe fra e.l.f. men frister utrolig neste gang jeg skal kjøpe sminke. Hvordan er frakten og tok det lang tid før du fikk pakken? :)
  01.02.2014 kl.22:57
  Fin blogg du har! :)
  Ingrid
  02.02.2014 kl.00:00
  åå, så mye fint! Har utrulig lyst til å bestille fra elf :D
  02.02.2014 kl.02:01
  Aldri prøvd det før.. Så billig det er! Får jo nesten ikke en av tingene til den prisen i butikker:p
  02.02.2014 kl.15:36
  Jeg synes at Elf sminken er utrolig god! :)
  02.02.2014 kl.22:01
  Jeg synes e.l.f produktene er supre! Jeg har en kost fra e.l.f og øyenskygge og er super fornøyd!:)
  03.02.2014 kl.18:51
  Evy: Så gøy! :)
  03.02.2014 kl.18:51
  rebeccaslilleverden: Jeg og, elsker den! :)
  03.02.2014 kl.18:53
  Hanne Fotland: Nei, ikke sant! Haha, jeg sverger til e.l.f. og Makuep Mekka, fordi alt er så billig der! :)
  03.02.2014 kl.18:54
  Ingrid: Det burde du! Jeg har jo aldri bestilt noe fra dem før dette, men jeg har prøvd mange produkter hos venninna mi. Jeg har hele tiden tenkt at jeg skal bestille, og så har jeg aldri gjort det. Men nå som jeg faktisk hadde en bestemt anledning, trengte je gikke å tenke meg så mange ganger om! :)
  03.02.2014 kl.18:54
  Lotta: Takk! :)
  03.02.2014 kl.19:02
  Karoe: Frakten er på 37 kroner, men den gjelder ikke for tollen. Så det er bare prisen for varene som må være under 200kr for at du skal slippe å betale toll. Det står på nettsiden at frakten er 7-14 dager. Du kan bestemme om du vil ha enten 7-10 eller 10-14 dager, og da er det jo selvfølgelig dyrere om du har kort frakt. Men selv om jeg valgte 10-14 dager tok det ikke mer enn omtrent fem dager før jeg fikk den! Så akkurat det tror jeg nok varierer litt. :)
  05.02.2014 kl.17:51
  er også kjempefornøyd med elf produktene mine :)
  08.02.2014 kl.21:34
  weheartforfashion: Så bra! :)
  10.02.2014 kl.16:08
  Like ELF. Er ikke spesielt fan av kostene. Men jeg bruker bare øyenvipper derfra. Nå fikk jeg lyst til å handle mer^^
  28.02.2014 kl.14:11
  Radiobiler: Så bra! Jeg har egentlig aldri prøvd kostene deres sånn ordentlig. Jeg har brukt noen av dem hos venninna mi, men bruker de fra Makeup Mekka selv :)



  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta