Månedens blogg - Desember (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

10

Månedens blogg - Desember

//Bildet er lenket til den tilhørende bloggen//

 

Da var det igjen tid for å kåre månedens blogg! De av dere som har fulgt litt med har kanskje fått med dere at det fortsatt er vinneren av oktobers blogg som står i sidemenyen min. Det er rett og slett fordi jeg glemte å velge novembers, haha! Så alle som meldte seg på for å bli novembers blogger har hatt muligheten denne gangen.

Det var veldig mange fine blogger som meldte seg på denne gangen, så å finne en vinner har faktisk vært veldig vanskelig. Flere av bloggene har kjempefine design, flotte bilder og gode innlegg. Men jeg kan jo bare velge én vinner, og desembers blogger er:

Gratulerer til Frida Elise med månedens blogg! Frida er en 15 år gammel jente som bor på Hønefoss. Hun blogger om hverdagen hennes og ting hun interresserer seg for. På bloggen vil du finne mange outfitinnlegg med flotte antrekk! Hvis du ser etter litt moteinspirasjon burde du virkelig ta deg turen innom hennes blogg!

Frida har et veldig fint og enkelt design, uten header. Hun tar utrolig fine hverdagsbilder og skriver gode og akkurat passe lange innlegg. Jeg har faktisk vært en del innom bloggen hennes før, og jeg synes alltid det er like interressant å lese det hun har skrevet!

 

Har du lyst til å bli januar's blogger?

 • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
 • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
 • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
 • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.

 

Har du vært innom bloggen til Frida før? Vil du bli månedens blogger neste måndte?

 

 

 

#månedensblogger #måndtensblogger #ukensblogger #desembersblogger #januarsblogger #konkurranse • 11.01.2014 kl.22:14
  Skal sjekke den ut! :-D
  11.01.2014 kl.22:26
  Hun var peen, lager du gratis header mot et innlegg? :D <3
  12.01.2014 kl.00:01
  R0sey: Ja, det gjør jeg! Jeg har tenkt å begynne å ta betalt for det, men jeg har ikke postet noe om det enda, så jeg antar at jeg fortsatt gjør det mot et innlegg, haha! Bare les under Header i menyen min, så står all info der.
  12.01.2014 kl.00:09
  Du har fin blogg selv også syns jeg <3

  SV: Tusen takk! :D
  12.01.2014 kl.12:58
  Skal titte innom bloggen hennes :D
  12.01.2014 kl.14:04
  Kjempefin blogg♡♡ Helt klart ny leser!
  12.01.2014 kl.14:40
  Karoe: Gjør det! :)
  12.01.2014 kl.14:41
  Marianne: Tusen takk! :)
  12.01.2014 kl.20:34
  Ny leser!
  12.01.2014 kl.21:27
  Gratulerer til henne!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta