Christmas nails (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

7

Christmas nails

Hvis du noen gang kom inn på romet mitt i løpet av siste halvdel av syvende klasse er jeg ganske sikker på at du ville ha lagt merke til én spesiel lukt, nemlig lukten av neglelakk. Jeg elsket å lakke neglene mine og finne på morsomme mønstre jeg kunne tegne på dem. Det gjør jeg for så vidt fortsatt, men av en aller annen grunn har jeg sluttet å gjøre det så ofte. I slutten av syvende lakket jeg dem minst to ganger i uka. Jeg lagde alle slags rare mønstre som striper, prikker og figurer. You-tube loggen min var full av nailtutorials og den dag i dag har jeg over 60 forskjellige lakker.

Men som sagt, jeg sluttet å lakke dem så ofte. Nå går det gjerne flere måndter mellom hver gang jeg lakker dem. Jeg antar jeg har andre ting å gjøre, og nedprioriterer det å lakke neglene. Jeg passer likevel veldig godt på å holde de frisk og fine, men det er ikke så ofte det er noen lakk på dem.

Så da det begynte å nærme seg jul bestemte jeg meg for å sette meg ned og bruke litt godt med tid på neglene mine. Jeg tok full behandling på dem og la både basecoat og topcoat. Jeg filte dem, klipte vekk neglebåndene og smurte dem inn. Fra det jeg da antar at jeg må kalle neglelakk-perioden min har jeg en veldig tynn kost som er perfekt til å tegne mønstre på neglene på. Så med litt inspirasjon fra The Nailasaurus lagde jeg dette søte mønsteret med sånn strikkeblomst (?) på tomlene og en stripe med glitter på resten av fingrene.Hva synes du? Pleier du å lakke neglene dine ofte? Hvordan ordnet du neglene dine til jul?

 

 

 

 

 

#negler #jul #julenegler #glitter #nailart #inspirasjon • 09.01.2014 kl.17:43
  kjempe fine negler :)
  09.01.2014 kl.17:59
  tenderloove: Tusen takk! :)
  09.01.2014 kl.18:03
  nydelig <3
  09.01.2014 kl.18:08
  Trine Haugland: Takk!
  09.01.2014 kl.18:33
  du er utrolig flink ! skjønner ikke hvordan du får det til :))
  09.01.2014 kl.19:35
  Alette: Haha, tusen takk! Har jo øvd meg litt da! ;)
  09.01.2014 kl.19:51
  Så flott blogg! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta