Hard Candy (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

12

Hard Candy

Da vi fikk besøk fra USA i sommer fikk vi alle en liten gave av dem. Noe av det jeg fikk var litt sminke fra Hard Candy. Hard Candy er et amerikansk merke som fører både sminke, klær og accessories. Med over 78000 likes på Facebook er det et stort merke med masser av fine og gode produkter.


Plumping serum volumizing lipgloss - Life Preserver

Det første produktet jeg fikk var denne fantastiske lipglossen. Den er veldig fuktgivende og gir en utrolig glans. Den inneholder små biter av glitter som reflekterer lyset og gjør leppene enda mer skinnende. I tilleg er den veldig pleiende, du legger godt merke til at den har hjulpet når du tar den av. Og så svir den litt, hvis du dkjønner hva jeg mener. Jeg bare elsker lipglosser og leppeomader som gjør det! Min er i fargen Life Perserver. Du kan se den Hardy candy's sider HER og kjøpe den HER.


Lash Tinsel glitter mascara - Disco Ball

Det andre jeg fikk var en glittermscara. Det høres kanskje litt ut som en sånn ting man fikk i Juliabladene når man var liten, men det blir faktisk veldig fint. Det er bare å ta på litt vanlig mascara under, la den tørke og så ta på denne. Så får du fortsatt svarte vipper, men med litt glitter på. Og siden du trenger så lite av gangen holder den jo også kjempelenge! Min er i fargen Disco Ball. Se den på HC's sider HER og kjøp den HER.


Shadow Dancers Liquid to powder eyeshadow - Dusk & Dawn

Denne utrolig smarte duoøyenskyggen er virkelig en ting det er greit å ha. I tilleg til at den er praktisk og perfekt for reise har den også veldig fine farger. Dusk er en veldig lys rosa farge som er perfekt for å bruke i øyenkroken, på brynsbenet og faktisk også som highlighter. Dawn er en veldig fin blåfarge som passer til det meste. Begge skyggene er i kremkonsistens, så det er lett å legge dem både sterkt og svakt. Du slipper også crease siden de på en måte går over i pudderkonsistens så fort de har tørket. Så da slipper du også den ekle følelsen av fete, tunge skygger. Jeg har fargen Dusk & Dawn. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


Eye Candy Compact shadow and eyeliner - Electra

Det siste jeg fikk var en liten boks med disse to glitterbombene. I Eye Candy Compact pakkene får du én glitterliner og én glitterskygge. Eyelineren er akkurat passe bløt og lett å påføre. Den gir litt glitter, men ikke for mye, så den er perfekt til å bruke ved nedre vippelinje! Øyenskyggen er det en del mer glitter i, så med den går du virkelig skinnende øyne. I og med at jeg har blå øyne bruker jeg ikke denne så mye (blå skygger gjør øynene mindre blå), men hvis du har grønne eller brune øyne er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med den! Denne er i fargen Electra. Du kan se den på HC's sider HER og kjøpe den HER.


Svart mascara fra Makeup Mekka // Glittermascara fra hard Candy // Eyeliner fra L'oreal Paris // Øyenskygger fra Hard Candy

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med produktene mine fra Hard Candy, og jeg kjøpe gjerne flere. Med hele 356 beautyprodukter er de et stort merke med god kvalitet. Ta en titt innom facebooksiden deres HER.

Har du prøvd noe fra Hard Candy før?

 

 

 

#anbefaling #hardcandy #sminke #usa #lipgloss #mascara #øyenskygge #eyeliner #glitter • 04.01.2014 kl.23:21
  Nei det har jeg ikke, men det frister ❤️
  04.01.2014 kl.23:54
  Så morsomt! jeg har aldri prøvd det før nei.. kanskje jeg skal nå:D
  05.01.2014 kl.15:13
  Det skal jeg prøve på!Det så kult ut!
  05.01.2014 kl.17:56
  Utrolig kult!
  05.01.2014 kl.22:04
  Aldri prøvd noe fra HC før, men jeg fikk lyst til å prøve ut den glitter-mascaraen! :)
  08.01.2014 kl.16:23
  Lotta Salbuvik: Det burde du! :)
  08.01.2014 kl.16:24
  pnilsbakken: Det burde du virkleig! :)
  08.01.2014 kl.16:24
  Bemnet: Den er kjempefin! :)
  12.01.2014 kl.00:08
  Fine brodukter
  12.01.2014 kl.12:05
  Så utrolig kule ting! Fikk utrolig lyst å kjøpe noe derfra nå :)
  12.01.2014 kl.13:13
  Så stilig :3 Virker veldig spennende
  12.01.2014 kl.14:41
  Victoria!: Det burde du!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta