Viqueens juleshow 2013 (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

6

Viqueens juleshow 2013

Heihei, og god jul alle sammen!

Som mange av dere nok vet går jo jeg på cheerleading. Jeg startet i høst og har nå gått et halvt år på det fantastiske laget Viqueens Fresh. I går hadde vi vår første oppvisning (siden vi droppet å være med i NM), nemlig på juleshowet til Viqueens. Det er en koselig og litt uhøytidelig oppvisning for å familie og alle andre som ønksker å komme. Vi har de siste to måndtene jobbet med å sette sammen et show som faktisk ble ganske bra. Alt gikk jo ikke helt som planlagt på fremføringen, men sånt skjer. Litt usynkronisert, twisten gikk ikke så bra og sånne ting. Men det var jo bare det første showet vårt og da!

Jeg kjøpte meg også en ny gymbag og en sløyfe!

I dag har jeg jobbet med å rydde rommet mitt, levert noen gaver til venninner og vært på besøk hos kusinene mine i Asker. Jeg ligger vel ikke helt i rute når det kommer til rommet mitt, så det blir nok en del rydding i morgen og. Og så skal vi jo pynte juletre i morgen!

Går du på cheerleading? Så du på juleshowet? Hvordan går julepyntingen hos deg?

 

 

 

#cheerleading #cheer #viqueens #juleshow #juleavslutning #jul #julepynting #julerydding #juletrepynting • 24.12.2013 kl.11:47
  Ønsker deg en fin og fredfull jul :) <3
  30.12.2013 kl.21:03
  Emilie: Tusen takk :)
  05.01.2014 kl.02:13
  HEI!

  jeg går på Viqueens rush :)

  dere var flinke på juleshowet!
  08.01.2014 kl.16:23
  Silje Skatt: Tusen takk! :)
  Anonym
  26.05.2014 kl.21:38
  Hei, jeg har lyst til å begynne på fresh, men ingen i klassen kan gå med meg pga fritidsaktiviteter, lekser og sånt. Jeg tør ikke helt å gå alene, men er det farlig. Eller er alle veldig hyggelige slik at du fort kan bli kjent med andre??
  21.06.2014 kl.18:28
  Anonym: Det trenger virkelig ikke være noe problem! Da jeg startet der kjente jeg to fra før av, men jeg visste ikke at de også gikk der før jeg møtte dem på første trening. Det kan selvfølgelig virke litt skremmende å gå dit alene, men ofte kan det være greit å ikke kjenne noen fra før. På den måten blir du "tvunget" til å snakke med og bli venner med de andre på laget. Og det er jo alltid noen andre enn deg som ikke kjenner noen andre på laget. Jeg synes ikke at du skal la det stoppe deg fra å starte. Du kan dra på første trening, sjekke det ut og så bestemme deg for om det er noe du vil fortsette med. Jeg vet jo ikke hvem som kommer til å gå på laget til neste år, men jeg vet at trenerne er utrolig hyggelige, så du kommer helt sikkert til å trives. Håper jeg ser deg i hallen til neste år! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta