Sparkling New Years Eve (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

3

Sparkling New Years Eve

Å kjøpe julekjole over nettet nå er vel ikke helt sikkert, det er godt mulig at man ender opp med å måtte bruke en annen kjole. Men nyttårskjolen kan vi fortsatt rekke!

Bubbleroom har de nå fått inn mange nye kjoler som er fine både til jul og nyttår. Det er jo litt forskjellig hvordan man vil ha nyttårskjolen sin. Noen liker å ha den enkel, andre vil ha masser av glitter og paljetter. Jeg må nok nøye meg med en av kjolene jeg allerede har i skapet, men jeg kan jo likevel drømme meg bort mens jeg skroller nedover sidene. Så nå har jeg rett og slett samlet noen av de glitrende kjolene jeg synes er finest, noen korte og noen lange. Så håper jeg dere kanskje finner en ny kjole eller i hvert fall blir litt inspirert! :)Er det ikke mange fine kjoler? Jeg kunne i hvert fall tenkt meg en del av dem! Og de er heller ikke dyre, de går faktisk fra 299,- til 549,-!

Bubbleroom har også mange andre fine ting, som accessories, sko og sminke! Så det er alltid noe å finne der! Selv har jeg ingen ting fra Bubbleroom, men jeg har flere ganger vært nær å trykke på Kjøp-knappen.

Hva synes du om kjolene? Hva slags nyttårsjole skal du ha? Har du kjøpt noe fra Bubbleroom før?

 

 

 

#kjoler #bubblerrom #nyttårskjole #julekjole #nyttårsantrekk #nyttår #nyttårsaften • 18.12.2013 kl.00:18
  har enda ikke funnet en kjole enda... Kanskje lurt å finne det fort som mulig! :)
  18.12.2013 kl.16:43
  Veldig fine!!! :D

  Kommentere tilbake? :)
  22.12.2013 kl.16:20
  Benedicte Santi: Ja, sliter nok litt jeg og! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde