Winter inspiration (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Winter inspiration

//Bilder fra Weheartit//

 

 

 

Heihei!

Helga og uka hittil har egentlig vært ganske travel, så jeg må nok unnskylde mitt lille opphold med det. MEN i dag er jeg tilbake igjen og jeg skal prøve å holde meg her hvor jeg er nå. I morgen er riktignok ukas mest travle dag, så jeg tør ikke helt å love noe til da. Men jeg skal prøve!

Nå har vi jo endelig kommet inn i årets koseligste måndte, nemlig desember! Jeg liker faktisk desember minst like godt som sommermåndtene, men januar og februar er jeg ikke helt fan av. Da begynner jeg etter hvert å bli litte granne lei av å gå rundt og fryse hele dagen. Så derfor skal jeg nå være så smart og tenke litt fremover. Februar kommer, enten jeg vil det eller ikke, så da kan det være greit med litt inspirasjon. Og hva slags inspirasjon er vel bedre enn den du fant da du var inspirert?! Så her kommer årets første (for det kommer nok fler) Winter Wonderland inspirasjonsbilde! Enjoy!

Jeg vil også bruke dette innlegget til å be dere om en liten tjeneste. Nemlig å hjelpe meg med å inngå en sponsoravtale med Sheinside. Noen har vel (forhåpentligvis) sett innlegget mitt hvor jeg viser klær fra Sheinside HER. For at jeg skal bli godtatt som afilliate må jeg få 100 klikk på lenkene mine innen søndag. Jeg selv aner ikke hvor mange klikk jeg har, så det kan jo hende at jeg allerede har greid det, men det hadde betydd så utrolig mye for meg om du bare kunne brukt to minutter på å trykke på en liten lenke. Det kan være hvilken som helst av lenkene som leder til Sheinside's sider og du trenger heller ikke å kjøpe noe. Det er bare å trykke. Og hvis de velger å sponse meg, så er det jo godt mulig det kommer et par konkurranser! ;) Så vær så snill å gjøre det, for det hadde vært utrolig hyggelig av deg!

Hva er din favoritt måndte? Hva synes du om kollasjen? Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har trykket på en av lenkene! Jeg kommenterer bloggene til alle som kommenterer min. :)

 

 

 

 

#desember #hellodesember #kollasj #kollage #inspirasjon #sheinside #sponsing #sponset #hjelp #jul #vinter #winterwonderland #weheartit • 03.12.2013 kl.22:19
  fine bilder :)
  04.12.2013 kl.13:06
  Utrolig flotte bilder!
  10.12.2013 kl.17:00
  Så fin kollasj :)
  15.12.2013 kl.19:32
  Karoe: Takk! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta