Video fra førpremiere på Catching Fire (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Video fra førpremiere på Catching FireNå er endelig Catching Fire-filmen redigert og lastet opp. Den har dessverre ikke like god kvalitet som videoene mine pleier å ha (i tilleg til at videoklippene har en sånn stygg svart ramme rundt seg), men siden jeg brukte en mindre filformat gikk det veldig mye raskere å laste den opp. Så hva jeg gjør neste gang vet jeg egnetlig ikke helt, det står jo mellom god kvalitet og mindre ventetid, men vi får se. Håper dere liker videoen uansett da!

 

Hva synes du om videoen? Var du på premieren? Hvis du har lagt ut noen bilder eller videoer fra kvelden så er det kjempekoselig om du kommenterer linken til dem!

 

 

 

 

#catchingfire #førpremiere #hungergames #hungergamesnorge #colosseum #video #youtube #kjendiser #samclaflin #elizabethbanks #jenamalone #finnickodair #effietrinket #johannamason #kino #gallapremiere #midnattspremiere


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta