Konkurranse: Lag din egen julekalender! (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Konkurranse: Lag din egen julekalender!

//reklame//

 

For litt over en uke siden fikk jeg en mail fra et firma som heter TerraCycle Norge. De jobber for resirkulering og gjennvinning, og har kommet opp med en utrolig fin og morsom idé som jeg tror mange av dere er interressert i. SOm sagt så er TerraCycle opptatt av gjennvinning og gjenbruk, og har derfor stelt i stand en konkurranse som går ut på nettop dette. De vil at vi skal lage vår egen juleklaender med materiale som vi ellers ikke gjennbruker eller gjennvinner. Høres ikke det bra ut? Dere får brukt all den gode kreativiteten deres i tillegg til at det går til en god sak!

Dette skriver TerraCycle om konkurransen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                       "TerraCycle ønsker at flere skal se verdien i gjenbruk. TerraCycle utfordrer deg derfor til å bevise hvilket potensiale avfallet, som vi ellers kaster, virkelig kan ha. I årets konkurranse ønsker vi at du skal lage en kreativ adventskalender av materialer og avfall som ellers ikke blir gjenvunnet. Jo mer kreativ jo bedre, kun fantasien setter grenser!"

For å vinne bør kalenderen din bestå av for det meste ugjennvinnbart materiale, altså det du hiver i restavfallet, men kreativitet spiller selvfølgelig også en stor rolle! Hvis du trenger inspirasjon kan du jo sjekke ut noen av bidragene fra i fjor, som du finner HER.

Så, til det mange sikkert har ventet på å få høre: <<Hva vinner jeg?>>. Jo, vinneren av konkurransen er så heldig å vinne en splitter ny Tassimo Joy kaffemaskin og 10000 TerraCycle-poeng. De poengene kan gjøres om til penger som vil bli sendt til en veldedig organisasjon eller skole som du selv velger. Vil du vite mer om poengsystemet, sjekk ut DENNE siden.                                                                                    2. og 3. plassen blir også premiert, med hver sin slitesterke kameraveske laget av resirkulerte reklametavler. Det er vel noe for oss fotoglade bloggere?

Fristen for å levere inn bilde av kalenderen er 1. desember, så tiden er knapp. Men hvis du ikke har noen ting å gjøre på lørdag, så er vel dette en fin idé? For å vite mer om konkurransen og hvordan du melder deg på, gå inn HER. Du kan også se på TerraCycles kontorer som består av hele 90% gjenvunnet materiale HER.

Lykke til!

Skal du være med i konkurransen? Hva er dine meninger og vaner rundt gjennvinning og gjennbruk?

 

 

 

 

 

#gjennvinning #gjennbruk #miljø #miljøet #terracyclenorge #gjørnoegodt #julekalender #adventskalender #konkurranse #vinn #tassimo

                                        


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde