Favorite youtubers (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

6

Favorite youtubers

Når jeg sitter meg pc-en er det for det meste fire tinge jeg gjør; gjør lekser, blogger, ser på serier og ser på youtubevideoer. Og med youtubevideoer mener jeg enten intervjuer eller youtubers. Jeg elsker å oppdage nye youtubers, så da teknte jeg å dele mine favoritter med dere!

 Zoella

Zoella (eller Zoe) er en av mine nyeste favoritter. Jeg elsker at hun tør å gjøre hva som helst og ikke er redd for å dumme seg ut. Hun er nydelig og er seg selv fullt ut! I tilleg til den kanalen videoen over er fra har hun også en som heter MoreZoella og en blogg som du finner HER.

 

StilaBabe09

Om jeg sier Meredith Foster så bør det nok ringe en bjelle hos deg. Meredith har vært en av mine største favoritter i laaang stund nå, og jeg blir aldri lei av henne. Hun er utrolig søt og har mange morsomme og inspirerende videoer. Hun har også en kanal som heter VlogsbyMeredith.

 

Rhaea Estelle

Rhaea er utdannet makeupartist og vet virkelig hva hun snakker om. Det er alltid et eller annet man kan lære av henne! I tilleg har hun andre videoer, som tags, fashion hauls og monthly favorites.

 

Bethany Mota

Bethany er alltid utrolig søt og har utrolig mange fine klær. Hun er alltid til inspirasjon og en stor hjelp på dager hvor du virkelig ikke aner hva du skal ha på deg.

 

BeyondBeautyStar

Megan er alltid utrolig sæt og pen i videoene sine. Hun er superflink til å sminke seg og har også en fantastisk klesstil.

 

Lauren Curtis

Lauren's channel er en håndbok til skjønnhet. Der finner du alt av både sminke og hår, og hauger av skjønnhetstips!

 

Tanya Burr

Tanya er enda en ekspert på både sminke og skjønnhet generelt, men hun elsker også å bake! Hun har for det meste sminkevideoer, men også flere vlogs.

 

Michele Phan

Og sist, men ikke minst, Michelle Phan. Enda en jente som virkelig vet hvordan øyenskyggen skal legges. Er du smart så sjekker du ut noen av de andre sminkevideoene hennes også, det er sjukt! (For resten så har hun på kontaktlinser i denne videoen, hun så litt sketchy ut:P)

Dette var bare en liten håndfull av mine favoritter, men jeg har også fler, blandt annet noen gutter. Kanskje jeg skal lage en liste over favoriit gutte youtuberne mine og? Jaja, vi får se;)

Hvem er dine favoritter? Er det noen av disse du ikke har sett før? Skal jeg lage en gutteliste også?

 

 

 

 

#youtube #favoriteyoutubers #youtubers #zoella #stilababe09 #meredithfoster • 19.11.2013 kl.19:50
  Liker godt selv Stilababe09 og Macbarbie07/ Bethany Mota :DD<33
  20.11.2013 kl.09:50
  De er flinke :)
  20.11.2013 kl.10:56
  Elsker Zoe!! Takk for flere ideer på youtubers, nå har jeg noe å gjøre de neste timene :p hehe
  21.11.2013 kl.19:24
  Ååh, er mine favoritter også! :D haha

  - Ville blitt glad for kommentar tilbake? :D
  21.11.2013 kl.20:55
  Amy: Haha, vær så god! :)
  05.01.2014 kl.02:23
  mine favoritter er: Zoella, Tyler, Joey, Tanya og bethany :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta