Catching Fire (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

8

Catching Fire

Heihei dere! Jeg vet at jeg har vært helt elendig til å blogge i det siste, og jeg håper virkelig på å få gjort det bedre fremover! Denne uka har bare flydd forbi, jeg kan ikke tro at det er fredag allerede! Jeg har hatt masse skolearbeid og brukt mye tid på å forberede meg til midnattspremieren som var på onsdag, så bloggen har rett og slett gått i andre rekke. Men derfor har jeg tenkt å vise dere noen bilder fra premieren! SOm dere sikkert skjønner på overskriften var det premiere for Catching Fire, den andre filemn og boka i Dødslekene-serien. Jeg skrev jo forrige uke at jeg hadde sittet i kø ved Colloseum for å få billetter, og på onsdag var endelig dagen der!

På tirsdag ble Lea med meg hjem for at vi skulle finne ut hva vi skulle ha på oss og sånt, mens jeg dro ned på teaterets lager på kvelden for å hente sminke med mamma. Så nå står all sminken til teateret på rommet mitt! På onsdagen var det rett hjem til meg for å få på oss kostymene, legge sminke og få oss litt mat før vi tok tbanen ned til byen. Vi var der omtrent halv seks, og da var det bare to rader med folk forran oss inntil gjerdet ved løperen!


Resultatet!


Colosseum var pyntet opp med store plakater og lyskastere med Mockingjay-merket.

Etter en god stund satte de i gang et moteshow hvor de som hadde sendt inn beskjed om at de skulle kle seg ut fikk vise frem kostymene sine. Noen av dem hadde ganske vanlige klær, litt mer sånn som kostymene til meg og Lea, men noen hadde virkelig brukt tid på kostymene sine.

Og her døde jeg! Jeg skjønner virkelig bare ike at jeg har stått helt inntil Sam Claflin, Elizabeth Banks og Jena Malone! Sam tok til og med mobilen min og la den i lomma si siden han ikke visste hvem det var sin! Han var så utrolig hyggelig, han stoppet opp og snakket direkte til meg, Nora, Azora og Lea. Bare oss! Haha, lurer på om jeg kanskje har fått en liten crush på han?


Elizabeth Banks som spiller Effie

Før filmen startet var det et intervju med skuespillerne hvor de fortalte litt om hvordan det var å spille inn filmen.


En LITT trøtt meg som måtte ha et bilde før jeg la meg, haha! Vakkert! :P

Filmen var utroooolig bra, og jeg kan bare ikke vente til den kommer på kino, for jeg må definitivt se den igjen! Den var veldig lik boka, akkurat som eneren, og det likte jeg veldig godt. Det var jo selvfølgelig noen forskjeller, men siden det sikkert er mange som ikke har lest boka eller sett filmen enda, så sier jeg ikke så mye mer om det. Men den er definitivt verdt å se, så kjøp billetter!

Om omtrent et kvarter kommer Nora, Nora, Azora og Inga opp til meg for å dra og se teaterforestillingen til Lea i Bærum i kveld. Jeg holder på å redigere en video fra onsdagen. Da kan dere få se fra den svarte løperen (haha) og intervjuet i salen. Så gled dere!

Var du på førpremiere eller gallapremiere? I så fall, hva syns du om filmen?

 

 

 

#dødslekene #thehungergames #oppiflammer #catchingfire #thehungergamescatchingfire #midnattspremiere #gallepremiere #colosseum #kino #førpremiere #samclaflin #finnickodair #elizabethbanks #effietrinket #jenamalone #johannamason #quarterquel #75thhungergames #75hungergames #welcometotheseventyfifthhungergames #thereaping #maytheoddsbeeverinyourfavor #thehungergamesnorge • 15.11.2013 kl.19:36
  Var nok ikke der nei, men hørtess ut som en bra kveld! :)
  Luis
  15.11.2013 kl.19:52
  FYFFFF JEG ER SÅ SYKT IRRITERT PÅ DEG OG LEA NÅ RAGNHILD HERREGUD SOM SVEVER PÅ EN SKY ER DET MULIG ÅÅÅ NEI DET ER IKKE GREIT NEI NEI NEI
  15.11.2013 kl.20:56
  Luis: Hahaha, du får jo plakat av Lea da! :P Også var du jo på Imagine dragons ;)
  15.11.2013 kl.20:56
  Linn: Det var utroooolig gøy! :)
  16.11.2013 kl.16:33
  nei , eg var ikje det , men har veldig lyst te å se den filmen :) eg he sett 1en :)
  19.11.2013 kl.17:10
  åh, så utrolig gøy! Jeg skal se den i morgen :)
  19.11.2013 kl.21:06
  Emilie: Håper du får det gøy! :)
  19.11.2013 kl.21:07
  heartsmile: Du burde virkelig sett den, spesielt siden du allerede har sett eneren. Den har premiere i morgen vet du! ;)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta