OD (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

2

OD

Heihei!

For et par timer siden kom jeg hjem etter å ha jobbet en dag på den gamle skolen min. Som sikkert de fleste vet har det vært Operasjon Dagsverk i dag, og jeg har jobbet i 1A på Nøklevann Skole. Det er jo der jeg gikk på barneskolen, så jeg kjente jo allerede lærerne i klassen min. Jeg har jobbet som hjelpelærer, så jeg har hjulpet de som trenger litt ekstra hjelp og de som ligger på et litt høyere nivå enn de andre. Jeg må si jeg ble veldig imponert av noen av barna der. Da jeg gikk i første lærte vi jo en stor bokstav hver uke, men nå begynner de rett på de små. Jeg kunne jo skrive og lese med både store og små bokstaver da jeg startet i første, men vi lærte ikke små bokstaver på skolen før i andre klasse. Vi hadde også veldig mye mere frilek enn det de har nå, i tilleg til at vi hadde kortere dager.I fjor begynte de med å ha fag for førsteklassingene, så nå har de faktisk bare to timer i uka i tillegg til gym hvor de ikke har fag i klasserommene. Jeg synes egentlig at det er litt dumt, for jeg har så mange gode minner fra leketimene vi hadde i første klasse. Jeg tror også at disse barna kommer til å bli lei skolen veldig mye fortere når de starter med fag helt fra første klasse. Og hun ene læreren der, som også var læreren min i første klasse, mente at vi lærte like mye som det de gjør nå. Selv om vi hadde kortere dager og mindre tid med skolebøker.

Jeg ble kjent med så mange søte unger, og det var nesten litt trist å dra derfra i dag! De er så glade og forventningsfulle alle sammen, mens jeg er vant til en skoeldag hvor du hele tiden går rundt og venter på å få komme hjem. Kanskje en liten lærepenge? Haha, jaja, det var i hvert fall veldig gøy! Jeg skulle faktsk ønske jeg kunne jobbe der hver dag. Jeg har jo aldri hatt noen særlig lyst til å bli lærer, men hvem vet?

Hadde du OD i dag? Hvor jobbet du?

 

 

 

#od #operasjondagsverk #mittod #minhalloween #hjelpelærer #fremtidsplaner • 01.11.2013 kl.10:13
  åååh, så koselig det må ha vært! Jeg fant desverre ingen jobb, så var på skolen.. :( Meget kjedelig.. :/

  Ville blitt veldig glad for kommentar tilbake <3
  02.11.2013 kl.02:00
  har hatt OD dag!

  Jobbet i butikk!:o<3  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde