Day 5: Smykkene mine (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

7

Day 5: Smykkene mine

Heihei!

Dagens challenge er å vise dere smykkene mine. I og med at jeg har en god del smykker så viser jeg ikke alle, men noen. Rommet mitt er helt bomba nå siden jeg har brukt dagen på å rydde det (ironisk ja, jeg vet det), så jeg har ikke tatt noen bilder i dag. Men jeg fant likevel noen jeg tok for en liten stund siden da jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Så det ble vel egentlig ett smykke og tre par øredobber. Men om jeg husker riktig så har jeg postet noen andre bilder av smykkene mine tidligere også, så hvis du er veldig nysgjerrig så finner du nok fler. ;)Dette smykket fikk jeg etter at oldemor døde. Jeg vet egentlig ikke så mye om det, utenom at det er perler, men jeg skulle gjerne visst hvordan hun fikk det og slikt.Nå har vi nettop sittet i et par timer og sett på lysbilder fra da mamma og pappa var i Thailand. Det er utrolig gøy å se, for de har jo fortalt masse om det, men jeg har bare vært nødt til å forestille meg alt. Jeg kjenner at jeg har så utrolig lyst til å dra til Thailand. Det ser ut som om det er så mye å oppleve der, og det er så fint der!Men nå må jeg nok legge meg, så natta! :)

Hva syns du? Liker du å se på lysbilder?

 

 

 

#smykker #ceciliemelli #lysbilder #thailand #asia #ferie #julithailand • 26.10.2013 kl.23:45
  SÅ utrolig mange fine smykker.!

  Håper du får en fantastisk kveld videre!

  Klem Linda.
  27.10.2013 kl.12:09
  Linda B.: Tusen takk! :)
  27.10.2013 kl.12:40
  Kjempe fint!
  27.10.2013 kl.13:20
  så mye fint!
  27.10.2013 kl.13:24
  Isabella Gangdal: Takk!
  27.10.2013 kl.13:24
  Saragu // kommenterer tilbake: Takk :)
  27.10.2013 kl.13:47
  aww, så nydelig :D liker

  xx Siri  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta