Day 4: Favorittmaten min (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

8

Day 4: Favorittmaten min

Nå er fredagen kommet og uka er endelig over! Etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg egentlig bare ligget på sofaen og slappet av litt, sett på Cheer Perfection og tatt meg en liten matbit. Og apropos matbit så skal jeg fortelle dere om favorittretten min!

Ettersom vi har hatt taco hver fredag i flere år nå, så er nok ikke det lenger yndlingsmaten min. Men jeg er derimot helt forelska i indisk mat! I en stund nå så har Tikka-Masala definitivt vært favoritten, men etter at jeg smakte Korma har jeg forandret mening. Jeg skulle lage middag en kveld, og tenkte jeg kunne lage Tikka-Masala. Men så så jeg Korma Chicken i butikken og tenkte at jeg kunne prøve ut det. Jeg kjøpte et kit som bestod av krydder til kyllingen,ris, krydder til en rømmedip og et toppkrydder til å ta oppå tingene hvis man vil ha litt mer smak.

Grunnen til at jeg likte Korma bedre enn Tikka-Masala er rett og slett fordi jeg synes det smaker mer, og at det er en litt mer spennende smak. I Korma har du også kokosmelk i tilleg til det salte krydderet, og det likte jeg veldig godt. :

Hva er din yndlingsrett?

 

 

 

#indisk #indiskmat #chickentikkamsala #tikkamsala #kormachicken #korma #oppskrift #mat #middagstips • 25.10.2013 kl.16:36
  Det så veldig godt ut. Jeg er ikke glad i mat og så er det så mye jeg ikke kan spise.
  25.10.2013 kl.17:05
  Enig. Elsker det!!
  25.10.2013 kl.17:39
  nammis, dette så utrolig deilig og godt ut :D liker ganske så mye forskjellig.

  Kalkun, pinnekjøtt, taco, kinamat osv :D

  xx Siri
  26.10.2013 kl.11:55
  Åå det så godt ut! Jeg liker best taco :)
  26.10.2013 kl.16:22
  Nam!
  27.10.2013 kl.12:10
  smalgirl: Er veldig glad i det jeg og da, det er bare at vi har det så ofte :)
  27.10.2013 kl.12:11
  sarai94: Er også veldig glad i alt det der ja :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta