Travel uke (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Travel uke

Hei!
Denne uken har vært veldig travel med både skole, trening, prøver og lekser, så bloggen har dessverre gått i andre rekke. Men jeg kan jo likevel gi dere en liten oppdatering på hva som har skjedd.

Mesteparten av uka har egentlig bare gått sånn som den pleier, men på fredag var jeg, Lea og Unni på venninnekveld hos Aysu hvor vi spiste taco, så to filmer og hadde dansekonkurranse. Må si det ble mange fine opptredener der...

I går dro jeg med meg mamma ut av huset og ned i byen. Vi tok først turen innom et par butikker før vi gikk bort på saga og så den nye filmen About Time. Den er reggisert av han samme som har lagd Love Actually, men dene var faktisk mye bedre. Jeg må si at det var en ganske så tydelig jentefilm, men denne hadde et vedlig godt poeng. Så på tbanen hjem greide jeg og mamma nesten ikke å snakke fordi vi hadde så mye å tenke på . :P

På kvelden fikk jeg også lagd meg noe som heter Korma, en kyllingrett som minner litt om Tikka-Masala, som var helt utrolig godt!

Hvordan har uken din vært?  Har du sett About Time? Har du lagd Korma kylling før?

 

 

 

#venner #venninnekveld #tacokveld #mordatterdag #kino #abouttime #bytur #indiskmat #kormakylling


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta