Sommerfavoritter (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

7

Sommerfavoritter

//Sponset//

Med det ganske så kalde været de siste dagene og bladene som tydelig har begynt å bli gulere kan vi vel trygt si at sommeren er over. Derfor tenkte jeg å vise dere noen av produktene jeg har likt best i sommer.

Alle dissene produktene har vært flittig brukt gjennom ferien, og er virkelig et godt kjøp. Så må jeg bare forsikre dere om at dette er et ærlig innlegg. Jeg har ikke fått produktene sponset, men får en belønning for dette innlegget. Grunnen til at jeg skriver det er fordi jeg selv har kjøpt disse produktene og er veldig fornlyd med dem.

Det første produktet jeg vil vise dere er denne fantastisk eyelineren. Det er en 3-i-1 liner, noe som vil si at det er både en kajal, eyeliner og en øyenskygge. Med øyenskygge mener jeg at den kan smudges utover øyelokket for å se ut som en sort skygge. Derfor er jo lineren også veldig myk, noe jeg synes er et kriterie til alle linere jeg kjøper. Den er lett å påføre, god å holde i og gir et fantastisk resultat!
Den finnes i flere forskjellige farger, både med og uten shimmer. Du finner den HER til den herlige prisen av 59 kroner.

Denne glossen er virkelig en av favorittglossene mine. Den er lett å påføre, holder lenge og blir ikke "klissete". Den gir utrolig mye glans og fungerer egentlig som en lip pump. På denne er til og med aplikatoren et pluss. Den er delt inn i to, noe som gjør at det er lett å gli den over leppene. I tilleg lukter den deilig av bringebær og vanilje!
Den finnes i fem forskjellige farger (min er i fargen Lys rosa, men flaskene har endret design siden jeg kjøpte den), og du finner den HER til kun 49kr.Og sist, men så absolut ikke minst, verdens mest fantastiske sololje! Denne har vært en favoritt i familien fra lenge før jeg ble født, og er ALLTID med på ferien. Det er en transparent sprayolje som er perfekt på sydenturen. Den har bare solfaktor to, så den er nok grei å holde seg unna i starten, men etter omtrent en uke er den gull! Den gjør huden din helt utrolig myk og kan faktisk brukes i håret og. Men det beste med den må vel være lukten. Den har lagd på monoï fra Tahiti og har verdens herligste duft! Det er ikke ordentlig sydenferie før du kjenner lukten av monoï.
Denne herligheten er dessverre utsolgt for øyeblikket (noe den ofte er, så det er bare å være frempå!), men du får den HER til kun 109kr!

Yves Rocher legger mye vekt på miljøvennlighet og har mange gode kampanjer for dette. Den utrolige prisen er en del av dette. De har også en "100% fornøyd eller pengene tilbake" avtale, som gjør at du aldri trenger å være redd for å bli misfornøyd når du handler hos dem. I tilleg får du gratis frakt etter bare 150 kroner! Hver gang du kjøper noe fra nettsiden deres får du også med en bonusgave.

Hvis du skriver inn koden SUMMEROFFER ved kassen får du også hele 20% avslag OG en aftersun med på kjøpet!

 • 03.09.2013 kl.16:02
  en del flotte og supre produkter her :D Har ikke prøvd noe av det, men takker for flotte omtaler. Likte spesielt godt leppeproduktet :D

  xx Siri
  03.09.2013 kl.16:05
  sarai94: takk for det! Jeg vil virkelig anbefale deg Yves Rocher produktene! De er i hvert fall blant favorittene mine!
  03.09.2013 kl.16:48
  kult!
  03.09.2013 kl.17:13
  Så fin blogg!
  03.09.2013 kl.17:24
  Ingeborg: Tusen takk for det! :)
  03.09.2013 kl.19:55
  Mange fine produkter:)
  05.09.2013 kl.17:04
  Juliaml: Elsker dem! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta