To nye headere (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

To nye headere

//Alle bildene er lenket til de tilhørende bloggene//

 

Hehei!

I går gikk hele dagen til å sitte på pcen i og med at det til å begynne med var så dårlig vær. Til å begynne med! Haha, plutselig oppdaget jeg at det var sol ute! Vel, siden jeg ikke hadde så mye å gjøre så lagde jeg et par headere. Jeg fant to jenter på headerplease som hadde gode bilder og så ut til å være morsomme å lage headere til.


Det er vel denne jeg ble mest fornøyd med. Jeg gikk også innom bloggen hennes (som jeg gjør med alle ejg lager headere til) og synes den var veldig bra! Så trykk på bildet!Husk at jeg lager headere for HVEM SOM HELST, så hvis du vil ha en header så er det bare å trykke på knappen øverst på siden merket HEADER. :)

Hva synes du om headerene? • Stikkord:
  19.08.2013 kl.16:08
  Så flink du er! :)
  20.08.2013 kl.01:44
  fine!
  20.08.2013 kl.19:34
  Vilde Indrehus: Takk! :)
  20.08.2013 kl.19:34
  tonjee: Tusen takk! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde