Tenk (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

6

Tenk

Da jeg klikket meg inn på bloggen til Emilie Nereng i dag var det første som møtte meg et utrolig meningsfult innlegg som jeg synes det er viktig at folk får med seg. Så jeg bestemte meg rett og slett for å poste det her på bloggen min og. Personlig har jeg ikke opplevd så mye av dette, men nå har jeg jo ikke holdt på så lenge heller. JEG HÅPER DERE ALLE TAR DERE TID TIL Å LESE DETTE OG TENKER DERE OM NESTE GANG DERE KOMMENTERER ET INNLEGG, for hver kommentat har ekstremt mye å si for enhver blogger!"EN SKIKKELIG DÅRLIG ERFARING

Som faktisk har gjort meg litt redd.

En ting som alltid har forundret meg, er stygge kommentarer. Hvem er det egentlig som sitter og skriver dem? Hvem har så lite respekt for andre at de ikke tror det gjør noe å legge igjen noen stygge ord på en annens blogg eller Facebook? Jeg er sikker på at det pyser. De hadde i hvert fall ALDRI turt å si det samme i virkeligheten, det jeg sikker på.

Stygge kommentarer gjorde meg redd for å være meg selv en stund. Jeg fikk negative tilbakemeldinger ved alt jeg gjorde, så i hodet mitt, var alt jeg gjorde feil. Konstruktive tilbakemeldinger er bra (så lenge de er skrevet hyggelig), men når jeg snakker om stygge kommentarer, mener jeg de meningsløse kommentarene med fæle og nedverdigende ord. Jeg har ikke fått NOEN sånne etter at jeg startet å blogge igjen (♥leserne mine♥), men jeg er hver dag redd for at de skal dukke opp igjen.

Å få stygge kommentarer på outfit er som regel misunnelse, så det er litt lettere å overse. Men noe jeg alltid har syntes har vært rart, er de som kommenterer dritt når man skriver om meningene sine. Det er helt greit å ikke mene det samme, men jeg har alltid ment at med mindre jeg har skrevet noe nedverdigende om andre, fortjener jeg ikke å få noe nedverdigende tilbake. Jeg fikk noen ganger utrolig mye unødvendig og stygt da jeg skrev om viktige temaer på den forrige bloggen, at jeg ble «redd» for å skrive seriøse innlegg. Jeg fikk høre at jeg var «dum blondine» og at jeg «ikke burde få lov til å uttale meg». Sistnevnte fikk jeg til og med høre da jeg frontet Amnestys kampanje mot voldtekt. Eh, hallo?

Jeg vet at det er lett å hisse seg opp hvis man er uenig i noe som blir skrevet eller sagt. Men jeg har lært at det ALDRI lønner å uttale seg når man er sint. Tell til 10, tenk over hva du har lyst til å si, før du bestemmer deg om du vil skrive det/si det til vedkommende.

Jeg har så utrolig mange meninger jeg ønsker å skrive om, men jeg tør ikke, og det plager vettet av meg. Jeg har startet på så mange innlegg, men så slår tanken meg: «kanskje det bare er best at jeg holder kjeft, slik at jeg slipper drittet?». Sånn burde det ikke være.

Jeg har fått mange mail fra lesere som har blitt nettmobbet, og det er ikke greit. Jeg vet at de aller fleste er enige i det, men hvorfor er ikke alle enige i det? Det er det jeg ikke klarer å forstå.

Jeg vil til slutt takke for all den fantastiske støtten jeg har fått fra dere lesere opp igjennom tiden. Selv hvis jeg får en random, teit kommentar på Instagram er dere der og støtter meg!! Dere får meg til å beholde troen"

 

Så tenk på det neste gang du leser en blogg; TENK over hva du skriver. Og skriv! For en hyggelig kommentar kan virkelig gjøre dagen mye bedre! • Stikkord:
  16.08.2013 kl.23:04
  Bra innlegg, hater når folk kommenter stygge ting! Kommenter gjerne tilbake på bloggen min :D

  www.sunnivastubseid.blogg.no <3
  17.08.2013 kl.06:36
  Det er utrolig bra skrevet, og utrolig fint av deg å poste det på din blogg. Skjønner ikke helt hva som får folk til å skrive stygge ting om andre, tenkt det om du vil, men du trenger ikke si det!

  Ha en fortsatt fin dag! :)
  17.08.2013 kl.10:18
  hafsmos: Helt enig! Tusen takk
  17.08.2013 kl.11:27
  Vinner av gavekort på 500 er nå trukket! Ta turen å se om du ble den heldige vinneren :D
  17.08.2013 kl.21:29
  Maria Mena skrev en fantatisk sang om det som heter "F*ck You" og er helt nydelig! En blogger legger arbeid (forhåpentligvis også en del av det) i sitt produkt sånn at leserne skal bli fornøyd; hvis du ikke er fornøyd, hvorfor lese den bloggen?

  (Håper du kan sjekke ut min blogg ^^)
  17.08.2013 kl.22:31
  jakob: Ja, elsker den sangen og er helt enig! :)

  Selvfølgelig tar jeg meg en tur innom bloggen din! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde