Last day (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Last day

Heihei!

For omtrent fire timer siden (herregud er klokka så mye?!) kom jeg hjem fra siste skoledag på sommerskolen. Det har vært utrolig gøy alt sammen egentlig! Jeg har lært utrolig mye, mer enn jeg har i naturfagen på et helt år faktisk! Jeg har fått meg mange gode venner som jeg virkelig håper jeg greier å holde kontakten med, for de er alle sammen noen utrolig mennesker. Alle dagene har vært fylt med morsomme og lærerike prosjekter og utrolig morsomme timer. Vi har hatt en fantastisk lærer som vet utrolig mye og er veldig god til å formidle stoffet på en morsom måte. Selv om jeg hver dag har våknet og tenkt <<Hvorfor i huleste gidder jeg å være med på der når jeg må stå opp så tidlig?!>> så har jeg ikke angret et sekund på at jeg meldte meg på dette.

Vi har hatt prosjekter som å bygge klinkekulebaner av papp, tårn av spaghetti og marsmallows og drugtest. Vi har lært ting om universet jeg aldri har tenkt over at har vært en mulighet, men også et nytt frisbeespill. Vi har sittet ved pultene og notert så fort som overhode mulig under engasjementet til læreren vår, Dave. Jeg har lært mange nye engelske ord som forhåpentligvis blir nyttige for meg i fremtiden og også lært Dave mange norske ord.

Her er noen bilder fra uka:


Utsikten utover Oslofjorden fra Akershus festning
Og her er vi på Aker Brygge


Og Wayne's coffe <3


Så tok vi turen til Frognerparken


Og Dave måtte jo selvfølgelig ha et bilde med Sinnataggen (selv om han virkelig ikke skjønte hvorfor akkurat den statuen er så kjent)


Og så må jeg jo ha med wrapen min fra lunsjen i dag! ;)

Som du kanksje har skjønt så dro vi ned til byen og viste David litt rundt den ene dagen. Vi var innom Nobels fredssenter, Aker brygger, Akershus og Frognerparken. Vi lærte Dave å synge Hurra for deg (prøvde i hvertfall) og hadde det egentlig veldig gøy!

Vel, nå skal jeg slutte å bable i vei om sommerskole, men jeg må virklig si at sommerskolen er undervurdert og virkelig er noe å være med på! :) • Stikkord:  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde