Comfortably numb (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

2

Comfortably numb

De to ordene forklarer utrolig godt hvordan jeg følte meg ca. klokka halv elleve i går kveld. Inntrykkene fra kvelden hadde nok ikke trukket seg helt innenda, men munnen min var likevel konstant åpen. Jeg bablet i vei om de siste to timene og fortalt pappa alt jeg vet om historien til konserten. Litt meningsløst egentlig, med tanke på at det er pappa som har fortalt meg alt sammen, men akkurat da var jeg så glad at jeg måtte bare få ut alt!

De fleste under sånn 30 år skjønner vel neppe hva jeg snakker om, men i går og i dag er Roger Waters i Norge. Roger Water sa du? Hvem er det? Roger Waters er en av medlemmene i nå oppløste Pink Floyd. I flere år har han reist rundt og spilt konserten The Wall. The Wall er på en måte en selvbiografi om livet til Roger Waters, så det er mer en teaterkonsert enn en faktsik konsert.

Han var her for to år siden også og da ble jeg egentlig bare med fordi vi hadde en billett ekstra. Jeg må si jeg var ganske skeptisk og visste vel egentlig ikke hvor mye jeg hadde lyst til å være der, men når det først var begynt så angret jeg ikke et sekund! Den kvelden var virkelig en av de beste jeg har hatt. Jeg var helt overelmet over hvor gøy det var. Jeg synes faktisk det var så gøy at jeg MÅTTE ha en t-skjorte før vi dro. Haha, den har jeg sovd i og gått med så utrolig mange ganger de to siste årene!

Jeg kunne virkelig bare ha snakket/skrevet (?) i vei om dette i evigheter, men det ville nok bare blitt interressant for spesielt interesserte, så jeg legger heller til noen bilder!Basically handler det om en mann som heter Pink Floyd som det skjer mange vonde ting med. Etter hvert som vonde ting fortsetter å skje bygger det seg opp en mental mur rundt ham. Han blokker seg dermed ute fra resten av verden og ender med å bli rimelig gal. Han har mistet faren sin i krig og kona har gått fra ham, så han føler egentlig at han ikke har noen mening. Han sitter lenge helt alene for seg selv i leiligheten sin før galskapen tar over. Til slutt ender det med at han greier å bryte seg ut av muren. På bildet over ser dere når muren er ferdig oppbygd og på bildet under har den rast, det som er det siste som skjer under konserten.

Haha jeg elsker faren min! Vi satt jo oppe på tribunen, og etter konserten så hadde jeg veldig lyst til å se scena, for den er jo gigantisk. Så da tok pappa meg i hånda og pressa seg gjennom 5000 mennesker som var på vei i motsatt retning enn det vi var.Vi fan togså ut at mursteinene er lagd av papp og ikke isopor som vi trodde! Haha!

 

Har du noen gang vært på en konsert liknende denne? • Stikkord:
  15.08.2013 kl.19:01
  Håper du hadde det koselig :))
  17.08.2013 kl.10:19
  Silje Othilie: Det var utrolig gøy! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde