Hvorfor Telenor, hvorfor? (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Hvorfor Telenor, hvorfor?

Aaaargh!!! Jeg kjenner jeg har lyst til å bare slå til internettet vårt! Helt siden i fjor høst (og ikke spør hvorfor ikke bare har byttet leverandør, for jeg aner virkelig ikke) har internettet vårt hoppet ut og inn hele tiden. I det ene sekundet fungerer det helt fint, i det neste ser du en gul varseltrekant nede i høyre hjørne som sier at internettet ikke virker. Etter noen minutter forsvinner den, og nettet fungerer igjen, før den kommer tilbake en liten periode til. Det er seriøst til å bli gal av!

I tilleg så har jo Telenor bare verdens mest inkompetene mennesker til å sitte på den skitdyre servicetelefonen! Hver eneste gang vi spør dem om hjelp til noe, om det gjelder nettet eller mobilene våres, så har de ikke peiling på hva vi i det hele tatt snakker om! Hva slags kundeservice er det da?!

Nå skulle jeg bare kjapt innom for å skrive litt om i dag og hva jeg skal gjøre resten av kvelden, men neida. Nå kom det ikke en gang noen varseltrekant, det bare fungerte ikke! Uff, jaja, jeg antar kveldens planer bare får bli en hemmelighet til i morgen da...

 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta