Science in english (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

4

Science in english

Hei og hopp søte lesere!

I dag ringte alarmen allerede så tidlig som kvart på sju! Heldigvis har jeg ingen problemer med å stå tidlig opp etter en lang ferie, jeg tror faktisk det skal bli litt deilig å komme inn i de gamle rutinene igjen.
Grunnen til at jeg måtte stå opp så tidlig er at dette var min første dag på sommerkurset jeg går denne uken. Kurset er på Nydalen vgs og går ut på å lære naturfag på engelsk med engelske lærere som ikke skjønner en døyt norsk. Hvorfor gidde jeg dette? Vel, for det første så synes jeg faktisk at sommerskole er ganske gøy. Man har kule lærere, gjør morsomme ting og får mange nye venner. Sommerskole er jo absolutt ikke det samme som vanlig skole! Den andre grunnen er at jeg har tenkt å gå andre året mitt på High School i USA og da må jeg jo forberede meg!

I dag hadde vi fysikk som emne, så vi lærte en del om lys og lysspektrum og rakettforskning. Haha, ja det høres kjedelig ut, men det var faktisk veldig gøy! Vi fikk dessverre ikke gjort to av forsøkene våres siden det regnet så mye, men jeg tror nok vi skal få gjort dem en annen dag.
På slutten av dagen hadde vi litt kjemi hvor vi lagde vår egen iskrem. Haha! Jeg tror jeg forteller dere hvordan i et annet innlegg.

Akkurat nå har jeg ingen anelse om hva jeg skal bruke tiden på. Få i meg litt mat kanskje og se litt Pretty Little Liars?

Har du vært på sommerskole noen gang? Hva synes du om det? • 12.08.2013 kl.17:48
  Har aldri vært på sommerskole :p
  12.08.2013 kl.17:52
  Nei, så spennende:)
  13.08.2013 kl.11:50
  Linkerunden er nå kåret, ta turen innom å se om det ble deg! :)
  14.08.2013 kl.11:19
  Så gøy da! Har aldri vært på sommerskole! :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde