Svar på spørsmålsrunden - video (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

0

Svar på spørsmålsrunden - video

Heisan sveisan!

Da var det endelig tid for å svare på spørsmålsrunden! Jeg vet at jeg er litt sen (*kremt* bare en måndte da!), men det har ikke blitt så mye tid til å verken spille inn eller redigere video. Nå har jo jeg selvfølgelig en pc da og er heller ikke sånn superfornøyd med Moviemaker, så hver gang jeg skal redigere en video så blir det til at jeg må romstere hele internettet for å finne et bra program. Jeg har enda ikke funnet noe jeg synes kan måle seg med iMovie (uten om Adobe Pro, men det skjønner jeg ingenting av), men nettsiden FileLab fungerer ganske bra. Eneste problemet der er at tekst-verktøyet ikke fungerte og at det ikke går an å legge til musikk, så da havna jeg litt i Moviemaker likevel. Uff, må si jeg gleder meg til å få Mac jeg!

Haha, ok nok snakk, håper du liker videoen!

Husk å skru tannhjulet på 750 for best kvalitet!


 • Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta