Sommerblogger (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

2

Sommerblogger

Uff av meg, da har det gått enda to dager uten blogging. Jeg kommer virkelig ikke inn i to-innlegg-per-dag-rutinen min igjen. Du tenker sikkert at det må være kjempelett å være blogger om sommeren; det er fint vær, det er mye å gjøre pg inspirasjonen er på topp. Dessverre er det akkurat det som er problemet - det er så utrolig mye å gjøre. Plutselig har dagen gått og bloggen er helt glemt. Haha, på akkurat dette punktet så gleder jegeg egentlig til skolen starter igjen, slik at jeg kan komme tilbake i rutinene mine.

Men jaja, jeg får vel fortelle litt hva jeg har brukt de siste dagene på. I går dro jeg ut til badeparken i Drøbak og var der i noen timer med familien. Sola stekte og vi lå egentlig bare og kosa oss med musikk, jordbær og hver vår bok.

(Hvis du lurer på hva den stygge vignett-tingen rundt alle mobilbildene mine er, så er det dekselet. Godt kjøp, jeg vet.)

Etterpå tok vi oss en tur innom Norwegian Outlet for å kjøpe Levi's bukse til pappa. Fikk meg selvfølgelig en liten ting jeg og??
På kvelden kom Lea til meg. Vi var litt hjemme hos meg før vi bestemte oss for å gå ut og finne noen å finne på noe med. Typisk nok var Bøler helt øde akkurat da; vi var de eneste ved fotballbanen, vi var de eneste på senteret, ja det var til og med bare et par andre mennesker på bensinstasjonen! Og det var hvertfall ingen på vår alder ute!
Vel, da vi hadde finkjemmet hele Bøler på jakt etyer mennesker bestemte vi oss for rett og slett bare å gå inn til Lea.
Da klokka var tre og vi hadde sett åtte ( eller var det ni?) episoder med H2O (haha, vi har ikke lite liv eller noe) fant vi ut at det kanskje var på tide å legge oss. Tror nok det var smart, for i dag våknet vi ikke før klokka to!
Haha, i dag brukte vi egentlig meste parten av dagen nede i byen. Vi dro og så Kyss meg for faen i helvete på kino (den var kjempebra!) og kjøpte oss hver vår frappe på Oslo Citys kuleste butikl, Starbucks.

Vel, nå orker jeg ikle å skrive mer, og du har vel egentlig ikke orket å lese så mue som jeg har skrevet hittil heller, så tenker jeg stoppet nå jeg. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg skriver dette, for sånn ca ingen kommer til å lese det uannset, men jaja. Du gjør det jo nå!

Haha, hva har du gjort de siste to dagene? • 11.08.2013 kl.01:03
  hihi :-)
  11.08.2013 kl.14:33
  I de siste dagene, har jeg vært på overnattingsbesøk!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta