Månedens blogg - Juli (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

6

Månedens blogg - Juli

//Trykk på bildene for å komme til bloggene//

 

Haha, er klar over at dette innlegget kommer litt sent, men med to ferieturer har jeg vært altfor opptatt til å tenke på akkurat dette. Jeg vet også at designet mitt på forsiden har gått i stykker. Hvordan det skjedde vet jeg ikke. Jeg dro til Spania og alt var greit, men da jeg kom hjem igjen var det ødelagt! Men jeg skal prøve å fikse det!

OK, tilbake til innlegget. Denne måndten har jeg valgt ut to blogger til månedens blogg. Den ene valgte jeg vel for det meste fordi det er to gode venner av meg som skriver den, men jaja. Må jo ha noen vennefordeler og!

Den første bloggen er en utrolig fin blogg skrevet av en jente på 18 som heter Vilde. På bloggen hennes kan du lese om hverdagen hennes, tankene hennes og se de utrolig fine bildene hennes! Vilde sliter med depresjoner noe hun ofte får inn i innleggene sine på en kjempefin måte. Hun er utrolig flink til å skrive og greier å forklare følelsene sine på en helt spesiell måte. Jeg synes virkelig at du burde ta en titt innom her, enten du selv sliter med depresjoner eller ikke. Hun gir et vledig klart bilde av hvordan det er å gå gjennom en depresjon, og det synes jeg er noe alle burde vite litt om.Som sagt; UTROLIGE bilder! Vilde finner mye trøst i bildene sine og å uttrykke seg gjennom fotografi. Dette skrev hun i innledningsinnlegget til bloggen hennes:

"Jeg har sagt til meg selv at det å starte en blogg etter perioden jeg hadde som blogger i 14-års alderen, ikke var aktuelt. Alikevel prøver jeg på nytt. Denne gangen handler det ikke om hva jeg har på meg eller hva jeg har kjøpt, men hva jeg mener og hva jeg tenker. I hovedsak skriver jeg for meg selv, kun fordi jeg har for mange tanker i hodet. I og med at jeg skriver for å få noen tanker ut, er jeg ærlig. Jeg kommer til å skrive om hvordan det er å ha en psykisk sykdom, som er hovedgrunnen til at jeg skriver i det heletatt. Jeg tar også mye bilder, som jeg kommer til å publisere med meningsløse, og noen ganger, meningsfulle tekster. Jeg er ingen rosablogger, så denne bloggen lever sitt eget liv, ut i fra når jeg trenger den. Ellers kommer jeg til å skrive om meg, meg og litt mer meg. "

 

Den andre bloggen er bloggen til Lea og Luis (selv om det for det meste er Luis som bruker den). De begynte å blogge i starten av juni, så man kan vel si de er ganske nye på det her. Men likevel synes jeg de har en ganske fin blogg som blir oppdatert jevnlig. Luis har et Canon 1100D som mesteparten av bildene er tatt med. Innleggene dems går mest ut på hverdagen deres, musikk, filmer og hva enn annet de måtte komme på!

Dette skriver de i innledningsinnlegget sitt:

"Vi er to plagsomme unger fra et øde sted midt i huttiheiti... også kjent som Hvasser. Vi måtte skrive at vi var fra Tjøme, fordi Hvasser er så øde at det ikke fantes på den greia.
Akkurat nå sitter vi her og spiser toblerone, Yey!

Uansett, det vi kommer til å blogge om er Dagens sang (hehe, tror Luis kommer til å blogge mest om det) , Litt foto kanskje, men mest RANDOMNESS!!"

 

 

Har du lyst til å bli august's blogger?

 • Lik min facebookside HER. (Dette BLIR sjekket!)
 • Kommenter i dette innlegget at du er med i konkurransen.
 • Som vinner av månedens blogg skriver jeg et kort anbefalingsinnlegg som dette om bloggen din. Det vil føre til at både jeg og andre lesere vil stikke innom bloggen din og kanskje bli fast leser.
 • Jeg ser nøye gjennom alle bloggene som melder seg, og velger den bloggen jeg synes passer best å skrive om på det tidspunktet.


 • Stikkord:
  08.08.2013 kl.20:55
  sykt fin blogg!
  08.08.2013 kl.21:16
  haha ja det var jätte gott också:)
  09.08.2013 kl.00:54
  Fine bloggere!! :)
  09.08.2013 kl.12:59
  elsker bloggen hennes!
  12.08.2013 kl.22:46
  Done ;)

  Martehba.blogg.no
  13.08.2013 kl.20:55
  Fine blogger :)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta