Background Black (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

2

Background Black

Heihei dere!

Jeg vet jo at bloggingen forrige uke ikke var helt på topp, men det var bare så sykt mye styr med konsert og alt, så jeg fikk litt lite tid. Jeg håper hvertfall at jeg kan få gjort det litt bedre denne uka, og starter med et bilde jeg tok for litt siden.

Vanligvis bruker jeg jo hvit bakgrunn på bildene mine, men jeg hadde lyst til å prøve noe nytt, så da ble det svart. Personlig syns jeg ikke det ble så veldig kult, men det var jo gøy å prøve ut!I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig, hadde en times egentrening da jeg kom hjem fra skolen, men ellers ingen ting. Vi spiste bakt potet til middag i dag, da, noe som var utroooolig godt! Vi har ikke spist det på evigheter, og det var bare så godt å få tilbake på menyen her i huset.

Hva syns du om den svarte bakgrunnen? • Stikkord:
  22.04.2013 kl.19:33
  Mmm :-)
  23.04.2013 kl.11:23
  Kjempe fin blogg du har!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta