Ny mobil! (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

1

Ny mobil!

Haha, er litt seint det innlegget her, siden jeg fikk den på torsdag, men samma det.

Mobilen min ble jo stjælet tidligere i høst, så da måtte jeg bruke litt alternative mobiler. Først brukte jeg Blackberryen min, men så forsvant laderen. Da skulle jeg bruke mammas gamle Samsung Gio, emn den var visst defekt, så da ble det tastetelefon fra Sony Ericcson. For litt siden fant jeg igjen laderen til Blackberryen, men da var selve mobilen borte. I vinterferien fant jeg mobilen igjen, så da satt jeg den til lading når jeg kom hjem. Da jeg skulle til å begynne å bruke den, på onsdag, ringte pappa. Han var på ekspert og holdt på å kjøpe en ny mobil til meg. Jeg kunne velge om jeg ville ha iPhone 4S eller 5, men hvis jeg tok femeren måtte jeg betale et par tusen for den selv. Og jeg skjønner egentlig ikke hva som er så stor forskjell på 4S og 5. Så da har jeg fått meg en hvit iPhone 4S med 16GB.
Hva slags mobil har du?
 • Stikkord:
  05.03.2013 kl.15:22
  Hei kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg 50 kroner gratis gavekort på CDON.com for å høre din mening om netthandel. For få gavekortet, er alt du trenger å gjøre å klikke deg inn på våre sider og registrere din interesse nå. Vi ser frem til å høre fra deg!  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta