Header (Mayelife - mote og foto)
Hjem Header Facebook Tumblr

11

Header

Jeg lager headere til andre bloggere, og jeg vil veldig gjerne lage en til deg også!

Jeg har tidligere lagd headere gratis mot innlegg, men siden jeg har fått så mange ønsker har jeg bestemt meg for å ta betalt for headerne. Jeg bruker såpass lang tid på hver header at jeg ikke lenger føler jeg får så mye ut av å lage de gratis. Jeg har lagd headere i omtrent ett år, så jeg lærer ikke lenger så mye nytt av å lage headere. Det hender jo selvfølgelig at jeg oppdager nye ting, men for det meste blir det de "samme gamle" tingene. Og siden jeg faktisk trenger penger, tar jeg nå betalt for å lage headerne.

NB! Siden jeg har vært så dårlig til å blogge og svare på mail i det siste er headere nå gratis igjen!


Jeg har noen få kriterier for at jeg skal kunne lage en header til deg;

 • Headeren koster 50kr. Du får betalingsinformasjon av meg når jeg svarer på mailen din. 50kr er ikke så mye for en header, og jeg vil jobbe med den helt til du blir fornøyd.
 • Du må sende meg bildene du vil ha på mail til meg; mayelifeblogg@hotmail.com. Emne for mailen må være Header (med stor H).
 • I mailen må du også ha med størrelse på headeren.
 • Gi meg gjerne også en beskrivelse på hvordan du vil at headeren skal se ut. Da blir det lettere for meg å lage den, og du blir nok mer fornøyd med resultatet!
 • Hvis du trenger hjelp med å finne størrelse eller sette inn headeren kan jeg også hjelpe deg med det, da er det bare å skrive det i mailen.

 For at headeren skal bli best mulig vil jeg anbefale å bruke bilder i god kvalitet og gjerne med en lys/hvit bakgrunn. Bakgrunnen kan også være andre farger, men da bør det helst ikke vær så mye annet der. (Plakater, bilder, trær...) Dette er selvfølgelig ikke et kriterie, bare et lite tips. :)

 

For å se andre headere jeg har laget, trykk HER. • Majabugge
  08.10.2013 kl.16:00
  Ja, jeg har en blogg jeg er ikke så fornøyd med designe så jeg leter etter noen som kan hjelpe meg.. så jeg lurte på om du kunne hjelpe meg? Jeg skal sende en e-mail til deg tenkte jeg..
  08.10.2013 kl.18:17
  Majabugge: Tusen takk for at du vil ha meg til å gjøre det, men jeg tror dessverre ikke jeg kan hhjelpe deg med akkurat det. Jeg jobber med å lære meg HTML-koder bedre slik at jeg kan lage design, men akkurat nå tror jeg ikke jeg vil få til det. Jeg vet om mange som er flinke til å lage headere da, f.eks. fotoogwebdesign, inaanjuta, albiss... Bare søk opp gratisdesign på google, så finner du nok en del! :)
  11.12.2013 kl.19:03
  Hei jeg kunne gjerne tenkt meg en header, men kan man lage et innlegg om bloggen din, etter man har fått headeren? :)
  15.12.2013 kl.19:29
  Siljemg: Jaja, det er helt opp til deg selv! :)
  31.12.2013 kl.18:35
  Lager du header bare med skrift? Jeg kunne tenkt meg det!
  03.01.2014 kl.14:29
  pnilsbakken: Det gjør jeg! Bare send en mail med info om størrelse, hva slags type skrift (gjerne navn på skrifttype) og litt hva du ellers tenker. :)
  04.01.2014 kl.17:13
  Har sendt deg en mail!
  04.01.2014 kl.22:23
  pnilsbakken: Flott! :)
  22.08.2014 kl.14:54
  Er headerne dine gratis eller må jeg betale 50 kr? :-)
  24.08.2014 kl.20:07
  Hanna Meland Vestvik: Headerne er gratis, så det er bare å sende mail! :)
  26.08.2014 kl.09:56
  Ååå så herligt! Har sendt mail :-)  Kommenter her

  Før du kommenterer er det fint om du leser dette:
  - Jeg tar alle bildene mine enten med min iPhone 4S, eller mitt Canon EOS 600d Sigma 18-200mm f/3.5-6.3.
  - Jeg kommenterer alltid tilbake, men det hender det vil ta litt tid før jeg får kommet meg innom bloggen din.
  - Jeg lager headere til alle som spør, men jeg vil helst ikke at du spør om det her. Trykk på "Header" i menyen min under headeren og les hva du må gjøre der.
  - Hvis du vil legge igjen noen slags reklame er det fint om du sender meg det enten på mail eller på melding på blogsoft. Men jeg vil gjerne hjelpe, så det er bare å sende!
  - Hvis du har en plan om å legge igjen en stygg kommentar ber jeg deg om å tenke deg om en gang til. Jeg har faktisk IP-adressen din og kan finne ut hvem du er.

  Design og koding: Ina Anjuta
  Maye - kommenterer alltid tilbake <3

  For omtrent femten år siden ble jenta bak denne bloggen født. Hun har vokst opp i en by som heter Oslo sammen med familien sin og mange gode venner. I desember 2012 bestemte hun seg for å opprette en blogg, og det er akkurat denne du har kommet til nå! På fritiden driver jeg med både teater, musikk og cheerleading. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, foto, mote, sminke og alt annet jeg kan komme på. Jeg liker å være kreativ og valgte å lage meg blogg for å kunne dele mine meninger og tanker. Og ikke minst for å kunne se tilbake på ting i arkivet senere! Jeg kommenterer ALLTID tilbake! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Mars' blogger

   Mars' blogger er Charlotte! Sjekk ut bloggen hennes her:

  Annonser

  bilde